Μ. Ζιώγας: “Γινόμαστε πολύ νωρίς ομάδα''
Η δουλειά συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό στη Σαμαρίνα, αφήνοντας άπαντες ευχαριστημένους, με το προπονητικό τιμ των κ.κ. Ζιώγα, Μπράτσου και Μπίζιου να περνούν στην πρωινή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη στις οκτώ, τα κομμάτια της φυσικής κατάστασης, της αντοχής και της δύναμης, ενώ στην απογευματινή προπόνηση στις πέντε το βάρος πέφτει στην τακτική. Ο κ. Ζιώγας με τους συνεργάτες του συζητούν το βράδυ για όσα έγιναν τη μέρα που πέρασε και όσα πρέπει να γίνουν την επόμενη και κυριολεκτικά εκτός από τις ώρες για φαγητό και ύπνο δε σταματούν να δουλεύουν για την ομάδα. Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής κοιτά μαζί με τη διοίκηση για δύο καλές περιπτώσεις παικτών, που θέλουν τον χρόνο τους.
Ο Λαρισαίος τεχνικός μίλησε για τις μέχρι στιγμής εντυπώσεις του από την προετοιμασία, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, ενώ στέκεται ιδιαίτερα στην έννοια της ομάδας, θεωρώντας ότι ο Ολυμπιακός πετυχαίνει αυτόν τον σκοπό πολύ νωρίς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ο 55χρονος τεχνικός:
ΠΗΓΗ:MAGNESIASPORTS
Η δουλειά συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό στη Σαμαρίνα, αφήνοντας άπαντες ευχαριστημένους, με το προπονητικό τιμ των κ.κ. Ζιώγα, Μπράτσου και Μπίζιου να περνούν στην πρωινή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη στις οκτώ, τα κομμάτια της φυσικής κατάστασης, της αντοχής και της δύναμης, ενώ στην απογευματινή προπόνηση στις πέντε το βάρος πέφτει στην τακτική. Ο κ. Ζιώγας με τους συνεργάτες του συζητούν το βράδυ για όσα έγιναν τη μέρα που πέρασε και όσα πρέπει να γίνουν την επόμενη και κυριολεκτικά εκτός από τις ώρες για φαγητό και ύπνο δε σταματούν να δουλεύουν για την ομάδα. Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής κοιτά μαζί με τη διοίκηση για δύο καλές περιπτώσεις παικτών, που θέλουν τον χρόνο τους.
Ο Λαρισαίος τεχνικός μίλησε για τις μέχρι στιγμής εντυπώσεις του από την προετοιμασία, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, ενώ στέκεται ιδιαίτερα στην έννοια της ομάδας, θεωρώντας ότι ο Ολυμπιακός πετυχαίνει αυτόν τον σκοπό πολύ νωρίς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ο 55χρονος τεχνικός:
ΠΗΓΗ:MAGNESIASPORTS
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου